Sustainable Economic Growth Presentation

På Svenska

Den 16 april samlades 300 personer på Folkets Hus i Stockholm på Stora Tillväxtdagen, som arrangerades för fjärde gången. Cirka 500 personer följde också konferensen via livesändning på webben. Under dagen varvades övergripande utmaningar med ny fakta och konkreta tips på hur vi alla kan bidra till en hållbar utveckling. Stephen Hinton presenterade  TSSEF’s (The Swedish Sustainable Economy Foundation) ekonomiska styrmedels mekanismer.

In English

On  April 16, 300 gathered at the Folket’s Hus conference center  in Stockholm for the “Economic Growth Day”,   held for the fourth time. About 500 people followed the conference via live streaming on the web. During the day,  challenges, new facts and practical tips were presented on we all can contribute to sustainable development. Stephen Hinton presented, TSSEF’s (The Swedish Sustainable Economy Foundation) economic control mechanism for control of pollutants.

Advertisement
%d bloggers like this: