(in Swedish) Man in Mission Workshop

Välkommen till en helg för Män, där vi lyssnar och inspirerar varandra utifrån frågeställningar som “Vad är min drivkraft och hur kan jag ge uttryck för den i större utsträckning? “Vilka är mina hinder och hur kan jag övervinna dem?” Helgen erbjuder inspiration och stöd att växa som man, medmänniska och ledare. Vi berör teman såsom känslor, självinsikt, integritet och riktning. Vi lyssnar till varandra samt av nedan inspiratörer. Helgen erbjuder även vila, eftertanke, musikinslag och bastu/relax för den som önskar.

Samtalsform
I våra möten utgår vi från samtalscirkeln som bygger på att alla får dela med sig av sina tankar medan övriga lyssnar. Denna är en ofta använd metod i Mundekulla både på våra konferenser, kurser, festivaler och retreater. Peter studerade Indianhistoria i USA på University of Wisconsin 1996, då han kom i kontakt med Samtalscirkeln (Talking circle) vilket han berättar mer om på plats. Sedan 10 år tillbaka arrangeras även ett årligt sommarläger baserat på denna samtalsteknik på Mundekulla “Circle Way Camp”

Till anmälan och mer info

Advertisement
%d bloggers like this: